خدمات

نشانه لوگو

A Glimpse into What We Do for You

بررسی اجمالی خدمات ما

برگزاری نمایشگاه

شرکت زریان معتمد ایده گستر پیشرو در برگزاری نمایشگاه های بین المللی در کشور های منطقه، علی الخصوص اقلیم خودمختار کردستان عراق، عمان و آذربایجان می باشد. سابقه و پیشینه ی شرکت زریان معتمد و لیست شرکت های شرکت کننده در رویداد های برگزار شده توسط این شرکت گواه این مدعی است.

خدمات طراحی و غرفه سازی

غرفه شما ویترین خدمات و محصولات شما و در نهایت معرف برند شرکت شماست. پس هر هزینه ای در این راستا در اصل  سرمایه گذاری در راستای اعتبار شرکت شماست. تیم پروژه های شرکت زریان معتمد با افتخاردر این زمینه در کنار شماست تا بهترین خود را ارائه دهید.

تجهیزات نمایشگاهی

در راستای سهولت حضور شما در نمایشگاه ها، شرکت زریان معتمد ایده گستر شرایط ارائه لوازم تخصصی و تزیینی و مبلمان نمایشگاهی بصورت موقت و استیجاری به غرفه دارن و شرکت کنندگان  را فراهم نموده است.

ترخیص کالا

فرایند ترخیص کالا برای برخی شرکت‌های با تجربه، امری ساده و آسان است. درعین‌حال ممکن است برای دیگران ترخیص کالا از سخت‌ترین بخش‌های یک تجارت باشد. شرکت زریان معتمد ایده گستر در این زمینه سابقه‌ای ارزشمند دارد و با داشتن کادری مجرب، خدماتی حرفه‌ای در این زمینه ارائه می‌کند. ارائه خدمات ترخیص کالا باعث امنیت و سلامت کالا، سرعت در ترخیص و صرفه جوئی در هزینه ها خواهد شد.

پکیچ سفر

بسته سفر یا تور پکیج یک برنامه زمان بندی و اجرایی برای شروع یک تور گردشگری یا تجاری است. پکیج شامل هتل + پرواز + تعداد روزهای اقامت + خدمات میباشد. یک پکیج شامل چند هتل میباشد که قیمت اتاق های یک تخته و اتاق های دو تخته میباشد و همچنین خدمات هتلی که مد نظر شماست. شرکت زریان معتمد ایده گستر با ارتباطات قوی در داخل و خارج از کشور بهترین پکیج های FIT، GIT و MICE  را برای شرکت کنندگان در نمایشگاه های بین المللی خود فراهم می کند.

خدمات ویزا

روند اخذ ویزا، روند فنی و حساسی است؛ بنابراین به دقت و تجربه بالایی نیاز دارد. کوچکترین اشتباه در پر کردن فرم های مختلف برای اخذ ویزا از کشورهای مختلف می‌تواند موجب تردید افسر مهاجرت و در نتیجه ریجکت ویزای شما شود. ریجکتی ویزا برای شما هزینه و اتلاف وقت زیادی را به همراه خواهد داشت. شرکت زریان معتمد در راستای دریافت ویزا برای شرکت کنندگان در نمایشگاه های بین المللی خود از تمام توان و ارتباطات خود کمک گرفته تا بدون هرگونه خللی فرایند دریافت ویزای شرکت کنندگان به پایان برسد.

برگزاری نمایشگاه های بین المللی

نمایشگاه های خارجی یکی از بهترین گزینه ها برای معرفی خدمات و محصولات شما برای گسترش بازار هدف می باشد. افتخار ما این است که سال هاست نمایشگاه های بین المللی تخصص ما است.

شرکت زریان معتمد ایده گستر پیشرو در برگزاری نمایشگاه های بین المللی در کشور های منطقه، علی الخصوص اقلیم خودمختار کردستان عراق، عمان، آذربایجان می باشد. سابقه و پیشینه ی شرکت زریان معتمد و لیست شرکت های شرکت کننده در رویداد های برگزار شده توسط این شرکت گواه این مدعی است.

در این راستا شرکت زریان معتمد با اطمینان خاطر از ابتدا تا انتها در کنار شما خواهد بود تا بهترین وجهه از خدمات و محصولات خود را به نمایش بگذارید. می توانید اطلاعات مربوط به نمایشگاه های در دست اقدام را در بخش پروژه ها و اطلاعات مربوط به نمایشگاه های برگزار شده را در بخش نمایشگاه های برگزار شده مشاهده کنید.

خدمات طراحی و اجرای غرفه

منظره ای جذاب از غرفه به نمایش بگذارید.نمایشگاه تجاری مکانی است که خریداران و فروشندگان با هم ملاقات می کنند. فایده این کار این است که خریداران به دنبال یادگیری جدید ترین مسائل روز دنیا هستند و به همین علت به نمایشگاه تجاری می آیند و می خواهند از جدیدترین و عالی ترین محصولات یا خدماتی که شما ارائه می دهید استفاده کنند.

برای یک شرکت غرفه سازی بسیار حائز اهمیت است که طراحی غرفه ی  خاصی برای مشتری انجام دهد زیرا بازدید کنندگان مختلف جذب طراحی غرفه های خاص می‌شوند و وقتی این طراحی توام با نمایش پیام  شرکت باشد در دید بازدید کننده یک هماهنگی و حس ارزشمندی ایجاد می‌شود زیرا بازدید کنندگان متوجه تمایز خدمات شما با سایر رقیبان شده و همچنین حس ارزشمندی که برای مشتریانتان قائل هستید نیز در نظر آنان پدید می‌آید.

بزرگترین مشکل در نمایشگاه رقابت شما با رقیبانتان در نحوه نمایش خدمات یا محصولاتتان می باشد. راه غلبه بر این مشکل ، انجام اقداماتی برای اطمینان از اینکه بازدید کنندگان  غرفه شما را از دست ندهند، است.  بهتر است در این مورد با غرفه سازانی که موارد مشابه با کسب و کار شما را طراحی غرفه انجام داده اند سوال کنید و از آن ها یک غرفه ی خاص، متناسب با شان و برندتان درخواست کنید .

شرکت زریان معتمد با بهره گیری از تجربه و شناخت بازار در طول سالیان گذشته و نیز استفاده از مجرب ترین استادکاران و طراحان، تلاش می کند بهترین و مناسبترین غرفه را همتراز تجارت و  مشتریان شما با بالاترین استاندارد ها ارائه دهد.

ترخیص کالا

مرحله اول) ثبت اظهار از طریق سامانه گمرکی EPLدر بدو ورود کالا به گمرک، مراحل ترخیص کالا آغاز می‌شود. اولین مرحله در ترخیص کالا مربوط به تکمیل اظهارنامه واردات و ثبت اطلاعات در سیستم گمرک کشور است. هم اکنون با مجهز شدن اغلب گمرکات کشور به سامانه EPL، مرحله اول از طریق این سامانه گمرکی به صورت آنلاین انجام می‌شود. بنابراین دیگر نیازی به انجام امور اظهار کالا به صورت حضوری نیست.

طبق دستورالعملی که در سایت رسمی اداره گمرک جمهوری اسلامی ایران به منظور ترخیص کالای وارداتی و خروج کالای صادراتی آمده است، اظهارنامه گمرکی باید به گمرک تحویل داده شود و اظهارکننده کالا باید تمامی اطلاعات مربوطه را در آن وارد کند.‌

اسناد لازم برای اظهار کالا جهت واردات قطعی، باید توسط مالک کالا و یا نماینده وی تهیه شود عباتند از:

  1. اظهارنامه واردات قطعی (پیش‌نویس و ثبت در سیستم EPL گمرک)
  2. کپی کارت بازرگانی معتبر (مرتبه اول اصل کارت جهت کدینگ)
  3. قبض انبار، هنگامی که کالا به انباردار گمرک تحویل داده می‌شود، برای صاحب کالا به عنوان رسید محموله صادر خواهد شد.
  4. بارنامه
  5. ترخیصیه
  6. گواهی مبدأ
  7. فاکتور یا سیاهه خرید
  8. اعلامیه تأمین ارز یا نامه برات (در صورتی که روش پرداخت اعتبار اسنادی یا برات باشد)
  9. پروفورما (پیش فاکتور)
  10. مجوز ثبت سفارش
  11. لیست عدلبندی
  12. بیمه نامه گمرکی
  13. پروانه بهره‌برداری (حسب مورد برای شرکت های تولیدی)
  14. کاتالوگ و بروشور (حسب مورد)
  15. مجوزهای قانونی جهت ترخیص کالا از قبیل گواهی بهداشت، استاندارد، انرژی اتمی، قرنطینه نباتی و سایر (حسب مورد)
  16. وکالتنامه رسمی، کارت حق العمل‌کاری (حسب مورد)
  17. پروانه صادراتی (در صورتی که واردات در مقابل صادرات انجام شود)

 

در سامانه EPL امکان پرینت پیش اظهار وجود دارد، بنابراین اگر کاربران به ورود اطلاعات به صورت مستقیم و آنلاین عادت نداشته باشند، می‌توانند در ابتدا شکل کلی این اظهارنامه را پرینت گرفته و تمامی قسمت‌های مربوطه را پر کنند سپس به ورود اطلاعات به سیستم بر اساس آنچه که از قبل پر کرده‌اند، بپردازند.

مالک کالا می‌تواند اظهارنامه گمرکی را شخصا یا از طریق نماینده قانونی خود تنظیم کند. لازم به ذکر است بعضی از اسناد ذکر شده در بالا مثل مجوزهای موضوع شماره ۱۴ و ۱۵، بعد از اظهار و در جریان ترخیص از سازمان مربوطه اخذ می‌شوند، که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد. در هر صورت اظهارکننده اسناد را کنترل نهایی نموده و فرم پیش‌نویس اظهارنامه را با استفاده از آنها تکمیل می‌نماید.

مبلغی که توسط صاحب کالا به عنوان حقوق ورودی باید پرداخت گردد، یکی از اطلاعات بسیار مهم و اساسی موجود در اظهارنامه است که در مرحله تکمیل اظهارنامه محاسبه می‌شود. همچنین باید بدانید، تکمیل فرم اظهارنامه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و چنانچه در تکمیل آن اشتباهی رخ دهد منجر به آسیب‌های مالی و غیرمالی سنگین خواهد شد. بنابراین در صورت بروز هرگونه خطا یا اشکال همواره می‌توانید با پشتیبانی این سامانه تماس بگیرید.

 

بررسی و تایید اظهارنامه

در پایان این مرحله در صورتی که در سیستم الکترونیکی گمرک تمامی قسمت‌ها را به درستی پر کرده باشید و هیچ مشکلی وجود نداشته باشد، نرم‌افزار به شما یک شماره سریال و یک شماره عطف خواهد داد. شما هم اکنون می‌توانید از این اطلاعات پرینت گرفته و برای انجام مراحل بعدی نزد خود نگه دارید.

 

مرحله دوم) دریافت کوتاژ در دایره احراز هویت و تعیین مسیر

دومین مرحله از  فرایند ترخیص کالا، به احراز هویت و اظهارکالا اختصاص دارد. دایره احراز هویت دایره فنی گمرک است که در ابتدا اسناد دریافتی را بررسی کرده و در صورت تایید آن‌ها، شماره ثبت یا  همان کوتاژ را درج می‌نماید. می‌توان گفت کوتاژ به معنای ثبت اظهارنامه واردات یا صادرات کالا در گمرک است. به هر اظهارنامه ثبت شده، یک شماره اختصاصی دارد که به این شماره کوتاژ گفته می‌شود. بعد از دریافت شماره کوتاژ، اظهارنامه لاک و مهر می‌شود.

در گمرک به دلیل کمبود نیرو و صرفه‌جویی در وقت و همچنین مشکلاتی که ممکن است با انجام تمامی مراحل کنترلی ایجاد شود، با استفاده از سیستم مدیریت ریسک از سه مسیر سبز، زرد و قرمز برای ترخیص کالا  استفاده می‌شود. تعیین مسیر از طریق سیستم کامپیوتری و با توجه به عواملی همچون درصد مأخذ حقوق ورودی، نوع کالا، اعتبار صاحب کالا و اظهارکننده و کشور سازنده است و یا حتی این مسیر می‌تواند کاملا تصادفی یا شانسی انتخاب شود.

 

انواع مسیرهای گمرکی

  1. مسیر سبز: اخذ مجوزهای لازم و یا مستقیما ارجاع به صندوق
  2. مسیر زرد: بررسی اسناد توسط کارشناس سرویس گمرک ، بخش دایره ارزش و سپس ارجاع به صندوق
  3. مسیر قرمز: ارزیابی و کتترل کالا به صورت فیزیکی ، اخذ مجوزهای لازم ، بخش دایره ارزش، بررسی اسناد توسط کارشناس سرویس گمرک و سپس ارجاع به صندوق

 

مرحله سوم) کنترل و ارزیابی کالا

همانطور که گفته شد در ادامه فرآیند ترخیص کالا با توجه به مسیر تعیین شده برای محموله، کنترل و ارزیابی کالا صورت می‌گیرد. در واقع اگر در دو مسیر قرمز و یا زرد قرار بگیرید، محموله شما نیاز به کنترل دارد. به این ترتیب، بسته کالا باز و توسط ارزیاب گمرک بررسی و با اسناد مطابقت داده می‌شود و یا فقط نیاز به بررسی اسناد توسط رئیس سرویس گمرک مربوطه می‌باشد. بعد از اینکه این مرحله با موفقیت به اتمام رسید و محموله از نظر ارزش و کلیت و تعداد مشکلی نداشت، در بخش دایره ارزش، ارزش اظهاری، سوابق گمرکی و دیگر روش‌های تعیین ارزش مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

مرحله چهارم) اخذ مجوزهای لازم

چهارمین مرحله از مراحل ترخیص کالا اخذ مجوز های لازم است، در این مرحله مجوزهای لازم که توسط سیستم و کارشناس با توجه به کالا تعیین گردیده است باید تکمیل شود. استاندارد، بهداشت، قرنطینه،مجوز تجهیزات مخابراتی و رادیویی، تجهیزات پزشکی، جهاد، انرژی اتمی، وزارت راه، مالیات و … از جمله مجوزهای لازم در این بخش می باشند.

 

مرحله پنجم) بررسی تعرفه و تطبیق کالا توسط کارشناس (مجازی)

در مرحله پنجم کارشناس سرویس به بررسی تعرفه و تطبیق کالا با اسناد می پردازد. همچنین کارشناس سرویس به اسناد و الزامات ورود (مجوزهای مورد نیاز و ارزش) که در مطالب قبلی نیز به آن اشاره شد نظارت می‌کند. رئیس سرویس نیز به بررسی امضاها و روند نهایی پرونده می پردازد و تایید نهایی توسط او صادر می گردد.

 

مرحله ششم) پرداخت به صندوق و صدور سند ترخیص

مرحله ششم از مراحل ترخیص کالا این است که پس از اینکه مبلغ پرداختی از سوی گمرک مشخص گردید، صاحب کالا هزینه را به صورت فیش نقدی به حساب گمرک واریز می کند. سپس فیش پرداخت را گرفته و پروانه سبز گمرکی برای وی صادر می شود. پروانه سبز سندی است که درگمرک صادر می شود و به معنای آن است که عملیات ارزیابی به پایان رسیده است و صاحب کالا با گمرک تسویه کرده و می تواند مقدمات خروج کالای خود را از گمرک فراهم نماید.

 

مرحله هفتم) انبارداری و اجازه بارگیری

پس از پایان تشریفات کار در سرویس ارزیابی در هر سه مسیر ذکر شده پروانه های مهر شده و صدور سند ترخیص، هنگامی که تسویه های لازم با شرکت حمل و نقل صورت گرفت با توجه به دریافت قبض انبار و سایر مدارک لازم ، گمرک مجوز بارگیری را صادر می کند و مبلغی به عنوان مبلغ انبارداری توسط مسئول نگهداری کالا از صاحب کالا دریافت می شود.

مبلغ انبارداری در گمرکات مختلف، متفاوت محاسبه می گردد و هزینه‌های مربوط به تخلیه، بارگیری، بیمه، مدت زمان رسوب کالا در انبار و غیره را شامل می شود که این موارد نیز با توجه به حجم، نوع و ارزش کالا محاسبه می گردد.

 

قبض انبار:

همانطور که در مرحله اول نیز به آن اشاره شد، قبض انبار به سندی گفته شود که توسط انباردار در قبال گرفتن کالا از شخص تحویل دهنده ی کالا با مشخصات درج شده صادر می شود. با توجه به قوانین گمرکی ایران هر کالایی که وارد محدوده ی گمرکی شود باید در دفاتر انبار ثبت شود و برای بار، باید اظهار نامه یا بارنامه به صورت جداگانه صادر و به شخصی که کالا را تحویل داده است بدهند.

قبض انبار از مهمترین اوراقی است که به گمرک ارائه می شود و شامل اطلاعاتی مانند نام صاحب کالا، نام شرکت حمل، نوع کالا، وزن کالا، نوع بسته بندی، تاریخ ورود به مرز، تاریخ تخلیه در انبار، تعداد بسته ها، مشخصات کانتین (در صورت کانتین بودن، ایرانی یا خارجی بودن وسیله حمل، شماره قبض انبار (شماره پیگیری انبار) و توضیحاتی همچون انبار نگهداری، شرایط تخلیه (پارگی- شکستگی- فرورفتگی) محل نگهداری کالا در انبار گمرک، مدت زمان نگهداری کالا در انبار (متروکه) می شود.

کالایی متروکه  محسوب می شود که از مدت زمانی که در قبض انبار مشخص شده و  طبق قانون ۹۰ روز (در برخی گمرکات تا ۶۰ روز) است بیشتر در انبار مانده باشد که در این‌صورت آن محموله به حالت تعلیق و مدتی بعد به تصرف گمرک و دولت در می آید.

 

مرحله هشتم) خروج کالا از گمرک

در آخرین مرحله از مراحل ترخیص کالا شما می توانید بیجک انبار را توسط انبار دار گمرک دریافت کند. بیجک انبار بعد از کنترل پروانه سبز گمرکی و  همچنین مهر درب خروج صادر می‌شود و نشان می‌دهد که کالای مربوطه به  صاحب کالا تحویل داده شده است و می‌تواند برای بارگیری کالا ورودی، وسیله نقلیه مورد نظر خود را را وارد گمرک کند. در این مرحله نیز، محموله دوباره بررسی شده و سپس اجازه خروج کالا داده خواهد شد.